Конкурс блогів для випускників Єврошкіл «Україна та ЄС разом до перемоги».

Приєднуйтесь до святкування Дня Європи в Україні та беріть участь у конкурсі блогів для випускників Єврошкіл «Україна та ЄС разом до перемоги»

Сьогодні увесь світ став свідком повномасштабного вторгнення та військової агресії росії проти України. Кожен українець робить все можливе, щоб пришвидшити нашу перемогу! Та в цей же час, ми відчуваємо і бачимо величезну підтримку ЄС та європейців. Наша країна отримує військову, економічну та гуманітарну допомогу, а тисячі українців стикнулися з турботою пересічних громадян в Європі.

В рамках святкування Дня Європи в Україні ми оголошуюємо конкурс для випускників Єврошкіл «Україна та ЄС разом до перемоги». Давайте разом продемонструємо світу нашу згуртованість!

Як ви можете приєднатися?

  • Поділіться власними досвідом діяльністі для перемоги: волонтерство, допомога армії, підтримка переселенців, участь у культурних та мистецьких заходах на підтримку України тощо.

Ви допомагали жінкам та дітям, які покинули домівки, піклувалися про літніх людей? Збирали, сортували гуманітарну допомогу, доставляли військове спорядження, плели сітки? Рятували культурну спадщину? Брали участь у публічних культурних акціях? Розкажіть про ваш внесок у перемогу.

  • Розповідайте про допомогу, яку українці отримують від ЄС та європейців.

Вас гостинно прийняла сім’я в країнах ЄС? Ви бачили, як європейський бізнес виразив солідарність з Україною? Знаєте про роботу центрів гуманітарної допомоги? Розкажіть про це у вашому блозі.

Розміщуйте публікації на сторінках Facebook та Instagram. Це може бути як текстовий блог, так і відео. Обсяг тексту – до 700 слів, а відео – до трьох хвилин.

Головні критерії відбору: відповідність тематиці, презентація особистого досвіду, якість тексту або відео, зворотній зв’язок користувачів (кількість коментарів або поширень).

Конкурс триватиме з 9 по 21 травня.

В публікаціях відмічайте сторінки @European Union in Ukraine та @EU Study Days.

Використовуйте хештеги #EuropeDay2022, #StandwithUkraine, #EUStudyDays.

Впевнені, ми почуємо багато цікавих історій!

Найкращі з них отримають Дипломи від Представництва ЄС в Україні, матеріали будуть опубліковані в соціальних мережах та на сайті проєкту, переможці будуть запрошені виступити перед цьогорічними учасниками Єврошкіл.

Схожі новини:

Блоги учасників конкурсу до Дня прав людини

Випускники EU Study Days поділилися власними роздумами про важливість прав людини для них особисто, роль прав людини у їхньому житті, розповіли історії із власного життя, які змусили замислитися над правами людини.