Розпочалася осіння сесія EU Study Days!  

Єврошколи відкрив пан Матті Маасікас – Посол ЄС,  Глава Представництва ЄС в Україні під час онлайн-зустрічі з учасниками програми.

Пан Посол акцентував увагу на солідарності Європейського Союзу з Україною у її боротьбі за свободу та європейські цінності, на продовженні надання підтримки ЄС Україні.

Пан Матті Маасікас запевнив учасників, що знання, які вони отримають під час
навчання у EU Study Days  стануть їм у нагоді у майбутній відбудові країни, впровадженні євроінтеграційних процесів в Україні, застосуванні кращих ідей та практик на основі європейського досвіду. 

Учасники запитали пана Посла про розвиток відносин між Україною та ЄС, захист європейських цінностей, реалізацію реформ на шляху України до членства в ЄС, післявоєнну відбудову України й взаємодію з ЄС у цьому процесі.

Також пан Матті Маасікас поділився власним досвідом професійного зростання.

Під час відкриття осінньої сесії Єврошколи її учасники познайомилися зі спікерами та тренерами, а також випускниками програми.

Відкритість і щирість панували на зустрічі. Попереду нас усіх чекають шість насичених тижнів.

Єврошколи завжди надихають на особисте зростання і старт нових проєктів! 


Схожі новини:

Блоги учасників конкурсу до Дня прав людини

Випускники EU Study Days поділилися власними роздумами про важливість прав людини для них особисто, роль прав людини у їхньому житті, розповіли історії із власного життя, які змусили замислитися над правами людини.

Зустріч з депутатом Європарламенту

У понеділок, 26 вересня, учасники EU Study Days мали можливість дізнатися про роботу Європейського Парламенту та виклики, які перед ним стоять з “перших вуст”. Нашим гостем був депутат Європарламенту Марек Балт.