Пріоритети ЄС у фокусі уваги

Єврошкола надає можливість отримати необхідні знання, набути навички, розширити базу професійних контактів, і найкраще це робити, коли вільного часу стає більше, тобто влітку.

Вже 1-15 червня Єврошкола зосередиться на вивченні пріоритетів Європейського Союзу, зокрема, у фокусі уваги: ключові аспекти Європейського Зеленого Курсу (European Green Deal) як основи економічного зростання та підвищення якості життя,  важливі аспекти європейської політики у сфері діджиталізації, впровадження цифрових технологій, посилення безпеки даних та цифрової грамотності – вміння розпізнавати фейки й маніпуляції тощо.

Окрім того, учасники Єврошколи удосконалюватимуть комунікаційні навички – зможуть скористатися порадами про те як вирішувати та долати конфлікти. Також під час занять висвітлюватимуться питання, пов’язані з міграційною політикою ЄС.

Формати заходів: лекції, дискусії, форуми, стратегічні ігри, робота в групах.

Вже 1 червня – сесія «Цифрова політика ЄС, цифрові права, кібербезпека, захист прав у цифровому середовищі».

2 червня – Сесія «Політика ЄС щодо подолання фейків, маніпуляцій; як їх виявляти та спростовувати».

4 червня- Сесія «Європейський Зелений Курс та трансформації».

9 червня –  Сесія «Принципи зеленої економіки у повсякденному житті».

10 червня – Сесія «Міграція та управління кордонами».

11 червня –  Сесія «Відповідь ЄС на конфлікти».

14 червня – Сесія «Приклади вирішення конфліктів».

17 червня  Сесія «Вільне пересування людей у світі, вплив та наслідки Covid-19».

Схожі новини:

Блоги учасників конкурсу до Дня прав людини

Випускники EU Study Days поділилися власними роздумами про важливість прав людини для них особисто, роль прав людини у їхньому житті, розповіли історії із власного життя, які змусили замислитися над правами людини.

Мікропроєкти весна 2024

Учасники Онлайн школи EU Study Days-2024 вже почали реалізовувати власні мікропроєкти для поширення інформації про Європейський Союз та його політики. 

Обговорення