Передостанній тиждень навчань

Ще один захоплюючий тиждень на EU Study Days пролетів.

Як завжди, наші експерти поділилися актуальними знаннями. Пізніше учасники Єврошкіл закріпили їх під час інтерактивних сесії.

Учасники-студенти мали надзвичайно динамічну дискусію «Адвокація та лобіювання».

Одним із важливих елементів повномасштабної війни Росії в Україні є інформаційний фронт. Цього тижня студенти дізналися про політики Європейського Союзу в сфері подолання інформаційних пасток, а також навчилися виявляти та спростовувати дезінформацію, фейки та маніпуляції у медіа.

Метою навчання у Єврошколах є не тільки надати учасникам актуальні знання, ексклюзивну інформацію, а ще й розвивати корисні навички. Учасники-школярі пройшли модуль «М’які навички: навчання протягом життя». Впевнені, що отримані знання та поради як розвивати soft skills стануть корисними їм у побудові власної успішної кар’єри.

Дякуємо нашим спікерам за цінну інформацію.

Схожі новини:

Блоги учасників конкурсу до Дня прав людини

Випускники EU Study Days поділилися власними роздумами про важливість прав людини для них особисто, роль прав людини у їхньому житті, розповіли історії із власного життя, які змусили замислитися над правами людини.

Які сесії чекають на учасників Єврошкіл 30 травня- 03 червня 2022

Цього тижня ми будемо говорити зі студентами про дезінформацію, фейки та маніпуляції – як виявляти і спростовувати. Учасники ознайомляться з правовим регулюванням відносин у цифровій сфері, та сфері захисту прав людини у цифровому середовищі.